Hoppa till innehåll

Bilder på Noah

Rättigheterna till bilderna tillhör Gunilla Stierngren, Marianne Murphy och Kennel Magic Colour.

6 kommentarer
  1. Elin, pappa Briam & brorsan Otto permalink

    Jag hoppas att ni får tag i honom snart. Om ni inte redan har tänkt på det så är att whippets är ”rasister” så vill man att han ska våga sig fram överhuvudtaget så kan det vara bra att ha en whippet i närheten. Fortsatt lycka till och hoppas det löser sig!

    M v h
    Elin o gänget

  2. Finns det en kullsyskon som kan rycka in så är det bra sina syskon glömmer de aldrig..detta fungerade mycket bra på en hund från vår kennel….brorsan gav upp ett skall …
    Lycka till!

  3. Maria Katarzyna Nylander permalink

    Vi har Noahs syster Fanta hemma hos oss i Steninge (Halland). Då hon är en relativt ny familjemedlem – drygt en vecka har hon bott med oss – vet vi inte om vi kan hjälpa till med sökandet efter Noah med hennes hjälp. Vi reser till Stockholm på fredag och stannar där tom tisdag. Hör av er om ni – alla tappra hundvänner — kan ha nytta av Fanta.
    LYCKA TILL
    Hälsningar
    MKN

  4. admin permalink

    Hej och tack för tipset ang kullsyskon!

    Vi tror i nuläget inte att det är aktuellt att locka Noah med sin ”hundfamilj”. Noah bor ihop med en annan hund, också en whippet, som direkt från början har varit med i sökningarna. Inte då och inte nu har Noah en enda gång reagerat på Baxter (som hundkompisen heter). Nu när det har gått över 5 veckor sedan han sprang iväg, tror vi inte att det är troligt att Noah skulle reagera på sin “hundfamilj”. Vi har varit i samråd med ett flertal hundexperter och det vi satsar på nu är att locka honom med mat och doft från matte Gunilla.

    Ändrar vi oss och behöver hjälp av Fanta,hör vi av oss! Tack för stödet 🙂

  5. Ulrika permalink

    Hej!!
    Att Noah har sprungit bort är riktigt läskigt!! Jag hoppas verkligen, att man hittar honom!!! detta är hjup sorg, om man tänker på hundra dagar!!
    HEMSKT!!!
    Jag hoppas att man hittar honom så snart som möjlig!!! 🙂

  6. Ulrika permalink

    Medela om man vet mer!!

Kommentarer är stängda.